"Prima chirie": Doar 15 someri s-au inscris pentru obtinerea subventiei, in primele doua luni de la inceputul acestui program

Sursa: Alba24.ro
Luni, 14 August 2017, ora 14:17
38 citiri
Dupa doua luni de la lansare, Programul "Prima chirie" pare sa nu atraga interes din partea posibililor beneficiari. Doar 15 someri au depus cereri pentru obtinerea subventiei.

Prin acest program, statul se ofera sa le plateasca somerilor 85% din chirie, dar nu mai mult de 900 de lei, daca isi gasesc un loc de munca la mai mult de 50 de kilometri de localitatea de domiciliu.

18 milioane de lei este bugetul alocat de Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca in acest sens pentru 2017. Daca s-ar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.