Primaria Alba Iulia se pregateste de Ziua Nationala - Aproape 13.000 de steaguri noi vor flutura in Piata Cetatii si pe strazile din municipiu

Miercuri, 15 Noiembrie 2017, ora 12:30
56 citiri
Primaria Alba Iulia a cumparat, recent, prin achizitie directa, de la o firma din Bucuresti, 12.787 de steaguri in valoare de 58.000 de lei (aproximativ 12.600 de euro) fara TVA.

Sunt steaguri ce vor fi folosite atat pentru impodobirea orasului, cat si pentru parada sau pentru a fi inmanate celor ce vor veni, de 1 Decembrie, la sarbatoarea Marii Uniri.

Cel mai scump este mesh-ul personalizat, care de obicei se arboreaza pe Catedrala Reintregirii. Acesta are o latime de 3 metri si o lungime 14 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea