Programul "Prima chirie": Numai 15 persoane s-au inscris pentru obtinerea subventiilor de la stat. Somerul trebuie sa aiba bani pentru a plati o garantie si chiria pentru prima luna pana primeste deconturile de la ANOFM

Luni, 14 August 2017, ora 12:36
49 citiri
Numai 15 someri s-au inscris pentru obtinerea subventiilor de la stat pentru chirie din luna iunie pana in prezent prin programul Prima chirie, arata datele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de munca. Prima chirie este un program prin care somerii care isi gasesc un loc de munca la o distanta mai mare de 50 kilometri de domiciliu pot beneficia de o subventie de maximum 75% din valoarea chiriei, dar nu mai mult de 900 de lei pe luna.

"E un mecanism foarte complicat, iar somerul trebuie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea