Protest la APIA Alba. Angajatii sunt nemultumiti ca le scad salariile. Ministrul Agriculturii: "Stati linistiti si munciti"

Sursa: Adevarul
Joi, 16 Noiembrie 2017, ora 10:57
85 citiri
Aproximativ 100 de angajati ai APIA Alba protesteaza, joi, nemultumiti ca in urma Legii salarizarii le vor scadea veniturile cu sume intre 600 si 2.000 de lei. In prezent, un salariu mediu in aceasta institutie de de circa 7.000 de lei. Un angajat al APIA Alba a declarat, joi, pentru ziarulunirea.ro, ca protestul este spontan, iar angajatii solicita aceeasi grila de salarizare cu APIA Central, precizand ca, potrivit Legii salarizarii, ei vor castiga de la 1 ianuarie 2018, mult mai putin. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.