PSD Alba isi arunca in cursa electorala candidatii pentru primariile Scarisoara, Intregalde si Sohodol. Vor dispensare si drumuri asfaltate

Sursa: Alba24.ro
Marti, 15 Martie 2016, ora 21:13
77 citiri
PSD Alba continua sa-si prezinte candidatii pentru functiile de primari din judet. In conferinta de marti, a venit randul celor care vizeaza fotoliile de la conducerea primariilor Scarisoara, Intregalde si Sohodol.

Gheorghe Pasca, Marius Cristian Berindei, Nicolae Tecsa sunt cei trei candidati care intra in cursa de la alegerile locale.

Gheorghe Pasca are 62 de ani, este candidatul PSD pentru functia de primar la Scarisoara si nu este un novice in administratia locala. Acesta a mai fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.