Recomandarile celui mai bogat om din Alba pentru tineri. Cum sa se prezinte la un interviu si de ce apreciaza caracterul: "In viata prima data trebuie sa oferi"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 11 Noiembrie 2015, ora 19:00
114 citiri
Omul de afaceri Ioan Popa a raspuns la intrebarile studentilor, a facut recomandari despre cum trebuie sa se prezinte o perosana la un interviu penrtu a avea succes si a prezentat avantajele pe care le ofera celor aproximativ 1.700 de angajati pe care ii are in cadrul companiei. "Cand mergeti la un angajator nu trebuie sa intindeti mana sa dati cu el. Nu asta e regula. Regula e daca acela are bun simt sa-ti intinda mana. Si nu te asezi, chiar daca are vreo trei scaune, pana nu ti se zice sa iei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.