Restructurarea din institutiile publice nu pica bine parlamentarilor PSD care si-au pus amantele si pilele in functii publice. Daniel Breaz: "Dar si ei sunt oameni"

Miercuri, 16 Octombrie 2019, ora 22:30
41 citiri
Restructurarea din institutiile publice nu pica bine parlamentarilor PSD care si-au pus amantele in functii publice. Daniel Breaz: "Si ele sunt oameni"PNL a anuntat deja ca, in cazul in care ajunge la guvernare, va reduce numarul angajatilor din sistemul public, iar PSD a incercat sa salveze Guvernul Dancila batand moneda tocmai pe aceasta idee.
Daniel Breaz, actual ministru al Culturii, a avut o replica cu care va ramane in memoria publica atunci cand un penelist i-a spus ca aceste concedieri ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea