Rezultatele studiului privind perceptia discriminarii in randul grupurilor vulnerabile, prezentate la Alba Iulia. Cand se simt marginalizate persoanele cu boli cronice si cele de etnie roma

Marti, 09 August 2016, ora 15:33
308 citiri
Primaria Municipiului Alba Iulia in parteneriat cu Asociatia pentru Dezvoltare si Incluziune Sociala si cu Asociatia SM Speromax Alba au lansat luni, 08 august 2016, Raportul de Cercetare - Studiu privind perceptia discriminarii in randul grupurilor vulnerabile din Alba Iulia.

Raportul a fost realizat in cadrul proiectului "Abordare integrata la nivelul municipiului Alba Iulia pentru reducerea discriminarii si a marginalizarii grupurilor vulnerabile", PEH 082.

Rezultatele raportului arata ca, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea