Romania pierde o investitie de 500 de milioane de euro. Compania Daimler a decis sa construiasca o fabrica de motoare in Polonia

Miercuri, 04 Mai 2016, ora 15:34
56 citiri
Daimler a decis sa construiasca o fabrica de motoare in Polonia, nu in Romania, care pierde astfel o investitie de 500 de milioane de euro, informatia fiind confirmata pe site-ul companiei germane.

Orasele Sebes din Romania si Jawor din Polonia se aflau pe lista scurta a constructorului de automobile pentru ridicarea unei fabrici de motoare, care va avea 1.500 de angajati.

"Constructia unei noi fabrici de motoare in Polonia de catre Daimler AG este o dovada ca economia merge bine. Suntem ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea