SAMBATA: Concursul Judetean de Matematica "Mircea Ganga", adresat elevilor din clasele IX-XII care studiaza dupa programa M1, a VIII-a editie, la Blaj

Marti, 16 Mai 2017, ora 18:35
59 citiri
Sambata, 20 mai 2017, la Colegiul National ,,I. M. Clain" Blaj se va desfasura Concursul Judetean de Matematica ,,Mircea Ganga", ajuns la editia a VIII-a.

Concursul este adresat elevilor din clasele IX-XII, care studiaza matematica dupa programa M1, subiectele fiind in concordanta cu programele scolare aprobate pentru fiecare clasa.

Pentru realizarea acestui concurs judetean a pus mult suflet prof. Romanta Ghita, coordonatoarea acestui proiect ambitios, alaturi de toti ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea