SAMBATA: Intalnirea Ceferistilor 2018, la Teius. Expozitie, concert si diplome pentru cel mai longeviv ceferist si cel mai tanar "pui de ceferist". PROGRAMUL

Miercuri, 02 Mai 2018, ora 12:33
73 citiri
Sambata, 5 mai 2018, la Teius va avea loc evenimentul "Intalnirea Ceferistilor", devenit o traditie, o reuniune de suflet a celor ce gandesc in spiritul ceferist.

"Evenimentul, aflat la a VII-a editie, va debuta cu incepere de la ora 16:30, cu o expozitie feroviara unde vor trona machete si picturi specifice acestei meserii.

Manifestarea va continua cu alocutiuni, moment comemorativ, decernare de diplome si distinctii, program artistic sustinut de talentele nostre locale ( Dor Teiusan, Top ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea