Saptamana "Scoala altfel. Sa stii mai multe, sa fii mai bun", la Gradinita nr. 9 din Alba Iulia. Activitati educative, jocuri si program artistic

Sursa: Alba24.ro
Vineri, 10 Aprilie 2015, ora 14:11
174 citiri
Saptamana "Scoala altfel. Sa stii mai multe, sa fii mai bun", a fost una bogata in evenimente placute la Gradinita cu program prelungit nr. 9 din Alba Iulia.

Luni, 6 aprilie, copiii au invatat sa manance sanatos, cum sa-si pastreze dintisorii sanatosi, cum sa isi pastreze corpul sanatos prin miscare, toate acestea aflandu-le de la intalnirea cu medicul.

Marti, 7 aprilie, au invatat sa pretuiasca viata si aceasta de la pompierii carora le-au facut o vizita si de a caror ospitalitate s-au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.