Scandal ca-n filme cu focuri de arma, amenintari cu moartea si incendierea unei locuinte: "Eu am facut puscarie si nu mi-e frica, va omor"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 28 Februarie 2018, ora 10:03
54 citiri
Autorii infractiunilor sunt doi frati care au fost condamnati la inchisoare cu executare dupa ce au amenintat-o pe sora acestora si i-au incendiat locuinta. Inculpatii condamnati i-au amenintat cu moartea si pe doi politisti veniti la fata locului pentru a aplana scandalul. Doi frati din comuna Ciugud au ajuns la inchisoare in urma unui scandal provocat la domiciliul surorii acestora. Sorin Gheorghe M. si Ovidiu Teodor M. au de executat 1 an si 9 luni, respectiv 1 an si 8 luni, pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.