Scandalul poluarii din Sebes: ONG-urile cer demisia sefilor ANPM si APM Alba si a primarului. Se contureaza noi proteste!

Miercuri, 27 Ianuarie 2016, ora 11:52
126 citiri
De mai bine de un an Asociatia PrimaNatura impreuna cu tinerii din Sebes reuniti in Grupul de Initiativa Civica, deruleaza campania "Opriti Poluarea in Sebes", marcata in prima jumatate a anului 2015 de numeroase marsuri de protest la care au participat mii de persoane.

La inceputul anului 2016 insa, autoritatile si institutiile statului au gasit de cuviinta sa demonstreze din nou ca nu doresc sa se implice la modul serios in rezolvarea acestei situatii tensionate, decat la nivel declarativ. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea