Scriitorul Pascal Bruckner nu a mai ajuns la Alba Iulia. Regizoarea Chris Simion ii tine locul la Festivalul de Teatru "Povesti"

Sursa: Adevarul
Luni, 05 Octombrie 2015, ora 12:02
297 citiri
La conferinta de deschidere a evenimentului au participat, luni, actrita Maia Morgenstern si regizoarea Chris Simion. Programul zilei mai cuprinde o lansare de carte la Biblioteca Bathyaneum si unspectacol-lectura, pe textele sale, care se va desfasura intr-una din salile Centrului Cultural - Castel Sancrai, langa Aiud.
Scriitorul Pascal Bruckner a transmis un e-mail in care isi cere scuze pentru faptul ca nu isi mai poate onora contractul, insa motivele sunt cat se poate de serioase. Pascal ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.