SECENE DE GROAZA IN SEBES ! Echipaj de jandarmi ATACAT CU PIETRE DE EsIGANI. Un om al legii a fost ranit iar ARMAMENTUL din dotare NU FUNCEsIONA !

Sambata, 12 August 2017, ora 10:41
132 citiri
Solicitat sa intervina la un caz de tulburare a linistii publice intr-un cartier de romi de municipiul Sebes, un echipaj de jandarmi a fost atacat cu pietre si bolovani de catre locuitori.

In cursul acestei saptamani dupa o solicitare la 112, echipajul de jandarmi s-a deplasat in cartierul de tigani din municipiul Sebes pentru a rezolva un simplu caz de tulburare a linistii publice. Este vorba de un cetatean care asculta muzica la maxim in propria masina. Convins de drepturile pe care le are, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana