Seful Gabriel Resources, acuzatii grave la adresa Romaniei: "Amploarea cererilor ANAF este intentionat abuziva si realizata pentru a intimida RMGC"

Sursa: Adevarul
Joi, 18 Mai 2017, ora 16:20
58 citiri
Compania Rosia Montana Gold Corporation acuza ANAF de practici abuzive in cadrul unei investigatii pe care institutia statului roman o deruleaza cu privire la activitatea fiscala a firmei in perioada 1997 - 2016. Reprezentantii companiei sustin ca investigatia nu este justificata si are drept scop intimidarea firmei in conditiile procesului de arbitraj deschis in SUA impotriva Romaniei. Acuzatiile la adresa autoritatilor romane apar in raportul trimestrial al companiei Gabriel Resources ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.