Senatul a adoptat tacit 27 de initiative legislative. Printre acestea, modificari la legea anti-fumat, salarii pentru medici sau reducerea pedepselor pentru detinuti

Sursa: Alba24.ro
Luni, 31 Octombrie 2016, ora 11:11
36 citiri
Senatul a adoptat tacit, luni, 27 de initiative legislative. Printre acestea se afla modificari la legea anti-fumat, majorari de salarii pentru medici din 1 ianuarie 2017, cu 25% sau reducerea pedepselor pentru detinuti.

Actele normative sunt adoptate tacit, dupa ce a trecut termenul pentru dezbatere. Vor ajunge la Camera Deputatilor, pentru vot final.

Avand in vedere ca mai este aproximativ o luna pana la alegerile parlamentare, senatorii nu s-au mai prea prezentat la sedinte, in ultima ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.