Situatie disperata in comuna din Alba invadata de serpi. Primar: "Nu vreau sa devin ucigas de serpi, vreau sa gasim o solutie, o substanta care sa ii goneasca"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 19 Iulie 2017, ora 15:04
78 citiri
Invazia de serpi din comuna Pianu, judetul Alba, pare, cel putin deocamdata, fara rezolvare. Primaria nu a gasit inca o solutie, pentru ca nicio firma nu s-a aratat interesata sa ajute administratia locala sa alunge reptilele din zonele locuite. Desi au anuntat public intentia de a contracta o firma specializata in combaterea reptilelor, pana in acest moment, primaria nu a primit nicio oferta serioasa. "Situatia este destul de neplacuta. Apar in curtile oamenilor si chiar si pe strada. Sunt mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.