SONDAJ ALEGERI PARLAMENTARE in ALBA: 10 partide, angajate in lupta pentru putere. Castigatorii vor da noul Guvern. TU cu cine VOTEZI?

Sursa: Alba24.ro
Marti, 01 Noiembrie 2016, ora 11:12
207 citiri
In 11 decembrie, Romania este din nou chemata la vot. De aceasta data, cetatenii vor decide cine va avea majoritate in Parlament, deci cine va forma viitorul Guvern. Judetul Alba ar avea sapte locuri in Parlamentul Romaniei, din care doua la Senat si cinci la Camera Deputatilor, locuri repartizate in functie numarul de locuitori.

In calculul eligibilitatii, PNL si PSD ar castiga cate doua mandate de deputati si cate unul de senator. Batalia cea mare se va da pentru al cincilea mandat de la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.