Starea PARTIILOR de schi in Alba, de sarbatori: Se schiaza in conditii relativ acceptabile la Arieseni si Sureanu. Saptamana viitoare sunt asteptate ninsori

Vineri, 25 Decembrie 2015, ora 18:31
137 citiri
Sezonul de schi continua pe partiile din Alba. Desi stratul de zapada este in scadere, se poate schia atat la Arieseni cat si la Sureanu, insa nu in cele mai bune conditii.

Din cauza absentei ninsorilor, partiile de la Sureanu au din ce in ce mai putina zapada. Totusi, stratul existent (de circa 10-15 cm grosime) se prezinta in conditii acceptabile si se poate schia fara mari dificultati.

Sezonul de schi continua la Arieseni, insa nu in cele mai bune conditii. Stratul de zapada se afla in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea