Stirea TA: Aer irespirabil si praf in Barabant. Aproape 70 de camioane care lucreaza la autostrada Sebes-Turda incarcate cu piatra trec zilnic pe langa casele localnicilor!

Duminica, 30 Iulie 2017, ora 22:32
75 citiri
Aer irespirabil si praf in Barabant (Alba Iulia). Aproape 70 de camioane care lucreaza la autostrada Sebes-Turda incarcate cu piatra trec zilnic pe langa casele localnicilor!

Mai multi locuitori din Alba Iulia, cu domiciliul pe strada Stejarului - Barabant, sunt nemultumiti ca din momentul in care au inceput lucrarile la Autostrada Sebes - Turda s-a decis ca ruta de transport al pietrisului si al pietrei pentru aceasta investitie sa treaca pe strada Stejarului, prin fata caselor in care au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea