SUPERSTITII si OBICEIURI de Anul Nou! Daca vrei un 2016 perfect, afla ce trebuie sa faci si ce sa nu faci, in ultima zi din an si in prima din cel nou!

Joi, 31 Decembrie 2015, ora 15:33
114 citiri
Superstitii de Anul Nou. Obiceiuri de Anul Nou. Nu mai e mult si vine NOUL AN, iar in ultima zi din an, la fel ca si in prima zi din cel nou, la noi in tara si nu numai, oamenii practica diferite obiceiuri despre care cred ca le vor purta noroc. Afla din cele ce urmeaza ce trebuie sa faci si ce sa nu faci, ca sa treci cu "dreptul" in noul an.

La noi, traditia spune ca pentru a alunga spiritele rele si a primi cum se cuvine noul an in casa ta, nu trebuie sa astepti Revelionul in liniste, ci in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea