Suporter din Alba - autorul gestului mizerabil de pe "Cluj Arena", la momentul de reculegere in memoria lui Johan Cruyff!

Miercuri, 30 Martie 2016, ora 12:33
140 citiri
Prosport.ro a descoperit cu ajutorul retelelor de socializare ca suporterul roman care a strigat intr-un mod stupid "Cristiii", pe "Cluj Arena", la momentul de reculegere tinut in memoria lui Johan Cruyff, inaintea partidei amicale Romania - Spania este originar din judetul Alba, lucru care nu ne face deloc cinste! Conform publicatiei mai sus mentionate, in urma cautarilor indelungate, s-au descoperit numele celor implicati, Razvan H. si Radu M., doi foarte buni prieteni si fosti absolventi ai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea