Targul De Craciun de la Sibiu, comparabil cu cel de la Viena, aflat in preferintele albaiulienilor, s-a deschis in prezenta a 10.000 de oameni

Sambata, 18 Noiembrie 2017, ora 09:33
50 citiri
Peste 10.000 de oameni au fost, vineri seara, in Piata Mare din Sibiu, unde s-a deschis editia din acest an a Targului de Craciun, care se afla in preferintele albaiulienilor.

Toate cladirile au in prim plan o proiectie grandioasa ce transforma centrul orasului intr-o veritabila padure de brazi acoperita de ninsoare.

In cadrul Targului de Craciun, au fost amplasate peste 100 de casute ale expozantilor din tara si strainatate, de la care sibienii si turistii pot cumpara tot ce au nevoie pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea