Teme de interes pentru primarii din judetul Alba, prezentate de reprezentantii institutiilor deconcentrate la intalnirile organizate de Institutia Prefectului

Vineri, 05 Mai 2017, ora 15:31
68 citiri
Institutia Prefectului Alba a organizat, in perioada 26 aprilie - 3 mai 2017, intalniri de lucru cu primarii si secretarii unitatilor administrativ - teritoriale din judet, la reuniuni participand si directorii de servicii deconcentrate care au expus teme de interes pentru edili. Intalnirile s-au organizat din initiativa prefectului Danut Halalai si a subprefectului Monica Popescu si au avut loc la sediul Institutiei Prefectului Alba, cat si la sediile primariilor Campeni, Blaj si Aiud.

In ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea