TOPUL SCOLILOR din ALBA in 2014: Colegiul National "Avram Iancu" Cimpeni a "batut" unitatile de elita din Alba Iulia. Scoala "codasa"

Sursa: Alba24.ro
Vineri, 09 Ianuarie 2015, ora 11:11
46 citiri
In anul 2014, cea mai buna scoala din judetul Alba este Colegiul National "Avram Iancu" din Cimpeni, cu media de admitere 8.82. In top zece cele mai bune scoli din judet, regasim si cinci unitati de invatamant din Alba Iulia, este vorba despre Scoala Gimnaziala "Mihai Eminescu" cu media 8.54, Scoala Generala "Vasile Goldis" cu 8.43, Liceul Teoretic "Sfantul Iosif" cu media 8.40, Scoala Gimnaziala "Avram Iancu" cu 8.06 si Colegiul Tehnic Apulum cu media de admitere 8.00. In total 135 de scoli ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.