Trecutul sumbru al demnitarului comunist George Homostean: decesul disidentului Gheorghe Ursu si anihilarea sangeroasa din operatiunea "Autobuzul"

Sursa: Adevarul
Luni, 01 August 2016, ora 13:58
77 citiri
Demnitar de prim-rang al regimului comunist, George Homostean, fost ministru de Interne si prim-secretar al judetului Alba, va ajunge din nou in fata unui complet de judecata in dosarul mortii disidentului anticomunist Gheorghe Ursu. Fostul demnitar a mai fost condamnat in 1993 la 14 ani de inchisoare in dosarul "Autobuzul", dar a scapat de detentie dupa doar 15 luni ca urmare a unei gratieri colective decise de Ion Iliescu. George Homostean a fost primul prim-secretar al judetului Alba, de la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.