Trei orase si 19 comune din Apuseni infiinteaza asociatia "Motii Gaz" in scopul introducerii serviciului de gaze naturale in zona

Duminica, 18 Martie 2018, ora 22:32
70 citiri
Trei orase si 19 comune din Apuseni infiinteaza asociatia "Motii Gaz" in scopul introducerii serviciului de gaze naturale in zona.

Un numar de 22 de unitati administrativ-teritoriale de pe Valea Ariesului, intre care orasele Cimpeni, Abrud si Baia de Aries, au initiat demersurile pentru constituirea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitare de Utilitate Publica "Motii Gaz".

Pe langa cele trei localitati urbane, din asociatie fac parte comunele Albac, Arieseni, Avram Iancu, Bistra, Bucium, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea