Un adolescent de 16 ani a produs un accident rutier la Miraslau - a lovit un stalp de curent, cu autovehiculul neinmatriculat pe care il conducea fara permis

Vineri, 10 Iulie 2015, ora 15:31
43 citiri
La data de 09.07.2015, politisti din cadrul Sectiei Politie Rurala Aiud - Postul de Politie Miraslau, au fost solicitati sa intervina pentru solutionarea unui accident rutier produs pe raza comunei Miraslau, judetul Alba.

Din primele cercetari, politistii au stabilit ca un minor de 16 ani, in timp ce conducea un autovehicul a acrosat cu un stalp din lemn de sustinere a retelei electrice.

La fata locului au fost solicitati reprezentanti ai Electrica S.A., care au constatat faptul ca reteaua ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea