Un cartier din Alba Iulia, "terorizat" de un grup de tineri. Strigat de disperare al unei femei: "Seara de seara vin si fac sex si organizeaza liniute"

Joi, 03 Ianuarie 2019, ora 22:34
54 citiri
O familie ce locuieste intr-un cartier nou construit din Alba Iulia este disperata de zecile de tineri care "terorizeaza" linistea locatarilor. Intr-o postare pe reteaua de socializare Facebook se arata ca tinerii ajung chiar sa faca sex in parcarea de langa locuinte.

Situatia a devenit publica dupa ce unul dintre membrii familiei a postat un comentariu intr-un grup de pe facebook, dedicat parintilor din Alba. In text se afirma ca trebuie sa adune saci de gunoaie dupa tinerii teribilisti, iar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea