Un oras din Alba cu 7000 de locuitori a reusit sa atraga bani din fonduri europene, in infrastructura, mai multi decat Consiliul Judetean!

Duminica, 02 Octombrie 2016, ora 22:30
175 citiri
Prin Programul Operational Regional 2007-2013, Zlatna a reusit sa atraga bani din fonduri europene, in infrastructura, mai multi decat Consiliul Judetean Alba!

Pe baza informatiilor pe care le-a solicitat de la ADR 7 Centru, Ziarul "Unirea" a intocmit un top al localitatilor din Alba cu cea mai mare rata a absorbtiei de fonduri europene prin Programul Operational Regional (POR) 2007-2013. Din acest material excludem municipiul resedinta de judet - Alba Iulia, despre care v-am mai relatat ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea