Un primar corect nu se sperie de DNA - "Daca eu stiu ca nu am luat niciun leu acasa, ca am respectat legea si regulamentele europene de accesat fonduri, de ce sa-mi fie teama?"

Sambata, 25 Martie 2017, ora 18:31
30 citiri
Nu toti primarii din Romania sunt speriati de DNA, iar unul dintre cei care recunoaste ca a trecut, fara frica, de mai multe ori pragul acestei institutii, deoarece a avut parte de nenumarate plangeri penale, este chiar Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud.

Intrebat de jurnalistul Liviu Avram, daca s-a intamplat vreodata, cand a semnat un document, sa-i fie teama ca vine DNA-ul si-l ridica, primarul Damian a raspuns: "Niciodata! (...) Daca eu stiu ca nu am luat niciun leu acasa, ca am ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea