Unde prefera romanii sa-si petreaca vacanta de 1 Mai. Weekend la munte, pe litoral sau city-break in Europa. OFERTE din Alba

Sursa: Alba24.ro
Duminica, 24 Aprilie 2016, ora 23:59
44 citiri
La munte, la mare sau in city-break. Optiunile sunt aceleasi pentru romanii care se bucura de mini-vacanta de 1 Mai din acest an. Difera insa bugetul si preferintele.

Daca sunt pensiuni din statiuni montane "traditionale" care au deja clienti, pe litoralul romanesc, cei mai multi turisti care si-au facut rezervari sunt straini.

In acelasi timp, pentru un city-break intr-un oras mare din Europa, romanii dau in medie 150 de euro, iar pentru pachetul cu avion cursa charter 350 euro de persoana. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.