UPDATE: Accident MORTAL pe DN 74, intre Abrud si Bucium. Un tanar de 20 de ani si-a pierdut viata, iar un alt tanar de 22 de ani este ranit grav, dupa ce s-au rasturnat cu masina in paraul Abrudel

Miercuri, 15 Februarie 2017, ora 09:32
112 citiri
Un accident rutier mortal a avut loc, miercuri dimineata, in jurul orei 5.30, pe DN 74, la kilometrul 43, intre Abrud si Bucium. Din primele informatii, un tanar de 20 de ani si-a pierdut viata, iar un alt tanar, de 22 de ani, a fost ranit grav, dupa ce s-au rasturnat cu masina in paraul de pe marginea drumului.

Potrivit primelor date de la IPJ, soferul ar fi pierdut controlul volanului pe un pod, s-a izbit puternic de bara metalica si apoi s-a rasturnat cu masina in parau.

In urma impactului, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea