(UPDATE) FOTO: ACCIDENT in Alba Iulia. Audi "facut praf" dupa ce s-a lovit de alta masina si a intrat prin gardul unei societati comerciale

Sursa: Alba24.ro
Vineri, 18 Noiembrie 2016, ora 08:11
62 citiri
Un accident rutier s-a produs vineri dupa-amiaza, pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia. Un autoturism marca Audi s-a facut "zob" dupa ce s-a lovit de alta masina si a trecut prin gardul unei societati comerciale.

In accidentul petrecut in apropierea benzinariei "Mol" au fost implicate un autoturism marca Audi si un altul marca Ford.

In urma impactului, cel mai "sifonat" a iesit Audi, dupa ce a lovit un stalp si a trecut prin gardul unei societati comerciale. Partea din fata si lateral ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.