UPDATE FOTO/ Padurea Apuseni arde de doua zile. Incendiu din Salciua s-a extins pe 10 hectare. Pompierii si voluntarii continua lupta cu flacarile

Duminica, 22 Octombrie 2017, ora 11:49
63 citiri
Un incendiu izbucnit in urma cu doua zile in muntii Apuseni nu a putut fi nici pana acum stins. De vineri, pompierii si satenii din comuna Salciua incearca sa potoleasca flacarile.

Incendiul a izbunit vineri seara, in padurea Apuseni. Pentru stingerea lui au intervenit pompieri din Cimpeni, membru SVSU, padurari si localnici, insa nici pana acum nu s-a reusit domolirea lui.

Suprafata afectata are 10 hectare. Flacarile au cuprins o suprafata de vegetatie uscata si sitiera ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea