UPDATE/ FOTO/ VIDEO/ Accident MORTAL pe autostrada A1, intre Deva si Simeria produs de un sofer care RULA pe CONTRASENS: 4 persoane decedate si 3 ranite

Sambata, 16 Iunie 2018, ora 12:32
217 citiri
Accident mortal pe autostrada A1, intre Deva si Simeria produs de un sofer care rula pe contrasens: 4 persoane decedate si 3 ranite.

Un accident foarte grav a avut loc sambata dimineata, pe A1, intre Deva si Sebes, in urma impactului dintre trei autovehicule.

Accidentul s-a produs pe A1 Deva-Sebes, pe sensul de mers Deva-Simeria, la kilometrul 355, in urma impactului dintre trei autoturisme. In prezent la locul accidentului se afla cinci ambulante si doua autospeciale de descarcerare. Trei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea