VALEA JIULUI, chiar NU ESTE "un fel de "vestul salbatic" al Romaniei, unde interlopii isi fac de cap stiind ca nu are ce sa li se intample".

Miercuri, 10 Februarie 2016, ora 09:36
94 citiri
De la faptul ca un borfas cu antecedente penale, barberit in cap, tatuat si mort de beat a lovit o tanara in Straja pana la a spune despre Valea Jiului ca este "vestul salbatic" drumul este ca de la Surduc pan' la San Jose. Imbecili precum cel care a provocat scandalul in Straja sunt peste tot, astfel de evenimente de asemenea, se pot intampla oriunde si chiar se intampla. Nu ati auzit de oameni care isi dau pumni in falci prin carciumile din Timisoara, Cluj, Sibiu ori Flamanzi prin Busteni, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana