Victor PONTA ajunge ASTAZI la Alba Iulia, insotit de 15 ministri. Participa la congresul PSD organizat dupa modelul "EUROVISION"

Sursa: Alba24.ro
Vineri, 12 Septembrie 2014, ora 10:31
170 citiri
Vineri, 12 septembrie, este moment de sarbatoare pentru PSD-istii din Alba, dar si pentru simpatizantii de "carnet rosu". Victor Ponta, prim-ministrul Romaniei si candidat la alegerile prezidentiale, va fi prezent la Alba Iulia, in cel mai puternic fief ACL din Romania. Nu vine singur, ci insotit de aproximativ 15 ministri.

Marea adunare se va tine la Complexul "Mercur", de la iesirea din Alba Iulia spre Sebes, unde incap circa 1000 de persoane. Incepe la ora 16.00 cu sedinta de partid si va ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.