VIDEO| Angela Moldovan, PMP Alba: "Procentul mare de promovabilitate la Baclaureat se datoreaza doar catorva colegii din judet. Sunt licee in Alba care, probabil, nu ar trebui sa existe"

Vineri, 15 Iulie 2016, ora 22:32
54 citiri
Presedintele Organizatiei de femei a PMP Alba, Angela Moldovan, a atras atentia, vineri, intr-o conferinta de presa, ca procentul mare de promovabilitate la Bacalaureat in Alba nu reflecta nivelul foarte bun de pregatire al elevilor din toate liceele judetului, ci se datoreaza doar catorva unitati de invatamant cu traditie in rezultate exceptionale.

Ea a dat ca exemplu Colegiul National "Horea, Closca si Crisan" din Alba Iulia, Liceul "Sf. Iosif", Liceul Militar, cu promovabilitate de 100%, la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea