VIDEO- AUDIO: KRONOSPAN vrea sa deschida in APRILIE noua fabrica de formaldehida: "Nu este un pericol pentru Sebes si vecinatati"

Sursa: Alba24.ro
Joi, 15 Ianuarie 2015, ora 23:59
98 citiri
Noi nu poluam si nu vrem sa poluam cu noua fabrica. Recunoastem ca am gresit in trecut, ca am deversat accidental niste deseuri in 2008 si ca am inceput constructia fara forme legale a unei noi fabrici de formaldehida, dar vrem sa respectam legalitatea. Recunoastem ca am cumparat o instalatie second hand din Franta pe care vrem sa o punem in functiune la Sebes. Au fost cateva mici incidente cu ea, dar nu majore. Noi vrem sa facem profit si de aceea am investit intr-o fabrica de formaldehida ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.