VIDEO/ Claudiu Racuci, PNL Alba: "Guvernul PSD incearca sa-i convinga pe angajati sa renunte la Pilonul II de pensii pentru a castiga 42 de miliarde de lei, bani cu care sa poata plati cresterile de salarii ale bugetarilor"

Sambata, 19 Mai 2018, ora 06:30
42 citiri
Deputatul PNL Claudiu Racuci a sustinut, vineri, o conferinta de presa in care a vorbit despre importanta Pilonului II de pensii pentru contribuabili si despre intentia actualei guvernari de a adopta un act normativ prin care sa transfere banii de la acest segment la sistemul public de pensii.

In opinia sa, masura ar fi in defavoarea celor care contribuie, pentru ca ar pierde o suma semnificativa de bani pe care ar trebui sa o primeasca pe langa pensia de la Stat, in momentul iesirii din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea