VIDEO: Cum arata Alba Iulia acum 20 de ani? O calatorie pe strazile pline de Dacii, ale unui oras care incerca sa-si schimbe haina gri din perioada comunista

Sursa: Alba24.ro
Joi, 28 Septembrie 2017, ora 23:59
73 citiri
Va mai amintiti cum arata Alba Iulia acum 20 de ani? Un oras care incepea sa se dezvolte si care incerca sa se scuture de praful gri al peisajului de dinainte de 1989.

Fabricile comuniste nu erau, inca, in faliment, iar oamenii pofteau la calatorii in strainatate care erau posibile doar cu "viza Schengen". Multi dintre cei care muncesc astazi in alte tari, inca nu plecasera.

Un oras destul de cochet, cu verdeata, cu strazi pline de autoturisme Dacia, autobuze vechi si cu fara vilele din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.