VIDEO. Florin Roman a pus muzica patriotica la sedinta Comisiei juridice: Pentru colegii mei, poate vor intelege si ei ca tara nu se vinde pe voturi la motiune

Miercuri, 21 Iunie 2017, ora 12:31
29 citiri
Deputatul PNL Florin Roman a pus pe telefon melodia "Trasilvania mareata", la sedinta Comisiei juridice de marti dimineata, unde deputatii din trei comisii parlamentare asteaptau de aproape o ora inceperea sedintei.

In respectiva sedinta urma sa se dea un raport asupra propunerii legislative care vizeaza scaderea pragului pentru folosirea limbilor minoritatilor in administratie.

"Asteptand legea PSD de vanzare a 318 localitati romanesti catre UDMR, le-am pus colegilor parlamentari la microfon ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea