VIDEO Invatatoarea care aplica cu succes modelul finlandez in scoala la care preda: "Vreau sa ii invat sa faca fata unor situatii care vor aparea in viata lor"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 10 Octombrie 2018, ora 14:41
38 citiri
La Scoala Gimnaziala din Abrud, o invatatoare a reusit sa transforme predatul intr-o veritabila placere pentru elevi. Stilul aduce mai degraba cu sitemul de invatamant din Finlanda, decat cu ceea ce se intampla in Romania. Liliana Mursa este profesor Merito 2016, proiect care aduce in atentia romanilor "profesorii exemplari, aceia care schimba Romania in bine pentru eternitate". In 2018 s-au implinit 32 de de ani de cand Liliana Mursa ii invata lucruri noi pe copii. Mai intai pe elevii de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.