VIDEO. Magazinul Selgros din Alba Iulia, promovat intr-un clip filmat in Cetatea Alba Carolina: "Pasionati de bunataturi, uniti-va! Meritati ceva bun si sanatos"

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 22:34
115 citiri
Magazinul Selgros ce se va deschide in vineri in Alba Iulia este promovat de companie intr-un clip filmat in Cetatea Alba Carolina.

"Pasionati de bunataturi, uniti-va! Pe 30 septembrie deschidem portile magazinului din Alba Iulia, asa ca hai pe la noi pentru ca am pregatit oferte delicioase la sute de produse. Pana una alta, urmareste cea mai recenta reclama, cu Mihaela Bilic intr-un rol inedit", este postarea ce insoteste filmuletul postat pe contul de Facebook al Selgros Romania.

Dupa ce a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea