VIDEO: Ministerul Mediului analizeaza AUTORIZATIA pentru KRONOSPAN Sebes. Prefectul Gheorghe Feneser: acordarea autorizatiei va fi suspendata pana la clarificare

Miercuri, 14 Ianuarie 2015, ora 12:30
55 citiri
Cazul Kronospan a ajuns in atentia Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor, iar potrivit prefectului de Alba, Gheorghe Feneser, acesta va suspenda acordarea autorizatiei de mediu pentru constructia unei noi fabrici de formaldehida pana la clarificare. Este vorba despre doua contestatii privind decizia de revizuire a autorizatiei integrate de mediu pentru SC KRONOSPAN Sebes SA trimise la Minister de ONG-urile din Sebes si Alba Iulia, care luni au ajuns "pe masa" Ministerului Mediului.

Marti, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea