VIDEO/ Mircea Hava: "E umilitor sa tratezi asa orasul in care s-a facut Unirea! De la Guvern nu cred ca au curajul sa vina, cu toate ca ouale sunt foarte scumpe"

Vineri, 01 Decembrie 2017, ora 06:32
38 citiri
"Pentru 1 Decembrie la Alba Iulia nu se fac invitatii! Singura Invitatie trebuie s-o ai in sufetultau de roman, de om care iti iubesti tara!", a spus primarul Mircea Hava, joi, dupa arborarea drapelului - prima ceremonie militara din programul dedicat Zilei Nationale a Romaniei - si le-a transmis tuturor celor care vor sa vina la sarbatoarea de aici ca sunt bineveniti.

El si-a exprimat si nemultumirea pentru modul in care Orasul Marii Uniri a fost tratat de Guvern in acest an, referindu-se mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea