VIDEO. Muzica romaneasca de calitate, in prima seara a Festivalului "Alba Jazz" 2016. Laura Orian, White City Band, BaLaKo si Cezar Cazanoi urca, duminica, pe scena

Duminica, 25 Septembrie 2016, ora 12:34
76 citiri
ALBA JAZZ, unul dintre cele mai importante evenimente de jazz din Romania, a debutat, sambata, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Alba Iulia.

Prima seara a Festivalului "Alba Jazz" a fost deschisa, la ora 19,00, de albaiulienii de la Caffe Noir Band. A urmat apoi un concert sustinut de Bucharest Jazz Orchestra, formatie aflata pentru prima data la Alba Iulia.

In cea de-a doua seara, duminica, pofta de jazz va fi deschisa, tot de la ora 19,00, de LAU (Laura Orian) si White City Band, urmand ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea